معاون جهادکشاورزی: ساوه مقام نخست تولید انجیر استان مرکزی را در اختیار دارد

ساوه- ایرنا- معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: این شهرستان مقام نخست تولید انجیر پوست پیازی استان مرکزی را در اختیار دارد.

 

'محمود رضا خلیلی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مهم با توجه به میزان تولید، کیفیت و سطح زیر کشت این محصول به دست آمده است.

وی با اشاره به این که هم اکنون 380 هکتار باغ انجیر در ساوه وجود دارد، اظهار کرد: این میزان بصورت پراکنده در داخل باغات انار ساوه وجود دارند که به طور متوسط از هر هکتار پنج تن محصول به دست می آید.

وی پیش بینی کرد، امسال یک هزار و 900 تن انجیر در ساوه برداشت شود که در مقایسه با سال گذشته 10 درصد افزایش خواهد داشت.

خلیلی با توجه به سرمازدگی درختان انجیر در زمستان سال 86 بیان کرد: پس از کف بر شدن آنان، هم اکنون این درختان به باردهی مناسب رسیده اند.

معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: این میوه به لحاظ کیفیت و ماندگاری در کشور بی نظیر است و بیشتر به صورت تازه خوری به بازار ساوه و سایر شهرستان های همجوار ارسال می شود.

وی افزود: بخشی از انجیر تولیدی نیز برای فرآوری به شرکت های همدان و ارومیه ارسال می شود.

افزون بر 135 هزار هکتار اراضی کشاورزی در ساوه وجود دارد.

[